Uw mening over onze vochtbestrijding en huiszwambestrijding

Via deze weg wensen wij jullie team een dikke pluim te geven, in het bijzonder jullie werkmannen, deze hebben zeer hard en kwalitatief werk afgeleverd. Groetjes.

Kim VDB.Hoeilaart

Prijs/kwaliteit ben ik enorm tevreden over de werkzaamheden in mijn woning ! Meer kan en hoef ik hier niets over te vertellen !

Dhr Patrick R.Beernem

Beste Dromursec, ik wens jullie ontzettend hard te bedanken voor hetgeen jullie voor ons betekent hebben omtrent de bestrijding van de huiszwam. Even leek onze wereld in te storten toen we deze ontdekt hadden, jullie hebben ons super aangestuurd, resultaat is dat alles gedekt geweest is door de verzekering. Dankjewel.

Mevr Dumont M.Wervik

Dank aan Robert en zijn ploeg voor de nagekomen belofte, zeer proper werk. Jullie firma zal ik zeker aanraden !

Pieter.Sint-Denijs- Westrem

Wij lieten onze woning injecteren door Dromursec en alles verliep zeer vlot, van het eerste contact tot en met de facturatie, offerteprijs was factuurprijs. Bedankt !

Mia G.Bassevelde

Jullie hebben bij ons zowel binnen als buiten werkzaamheden uitgevoerd, we zijn uiterst tevreden over de vlotte samenwrking. Jullie hebben een zeer gedreven team die zijn vak goed beheerst.

Dhr Verdonckt .Merchtem

Toen wij huiszwam ontdekten in onze woning was het paniek, veel paniek ! Jullie hebben ons geholpen om ons dossier op te stellen voor de verzekering en ons eveneens bijgestaan tijdens de bezoeken met de experten van de verzekering, zonder jullie zagen we het echt niet zitten. Ontzettend bedankt voor alles !! Wij zijn verlost van de huiszam :-)

Evelien D.Blaasveld