Vocht in gevels

Samen met het dak is de gevel een van de elementen van het gebouw die het meest wordt blootgesteld aan weersomstandigheden, aantasting door het milieu en vuil.
Als u uw gevel in goede staat wilt houden, de geleidelijke verwering een halt wilt toeroepen en het isolerend vermogen van de gevel wilt verbeteren, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Hieronder leggen we alles duidelijk uit. Hebt u echter geen tijd om alles door te lezen, neem dan rechtstreeks contact met ons op.

Humidité Ascensionnelle ou Mérule - Dromursec - Humidité des façades

Het probleem van poreuze gevels

Waarom is het zo belangrijk om uw gevel vochtwerend te maken? Gevelstenen, hoe recent ze ook zijn, zijn erg poreus. Het water dat doordringt in het metselwerk, kan heel wat verwering veroorzaken. Meer weten …

De behandeling van vochtige gevels

Waaruit bestaat een vochtwerende gevel? Hoe maken wij uw gevel vochtwerend? Indien de stenen niet geverfd zijn, dan kunnen er oplossingen gebruikt worden op basis van hars dat doordringt in de poriën van het materiaal. Er bestaan heel wat producten van een verschillend kaliber en heel wat verschillende toepassingstechnieken.
Meer weten …

Onze diagnose, offerte en garanties

Op uw vraag komt er een technisch adviseur bij u langs. U krijgt 10 jaar garantie op de doeltreffendheid van onze behandeling voor het vochtwerend maken van gevels.
Meer weten …